ESPA
logov3
logov3

Περιγραφή

3M Nexcare Coldhot Πακέτο Προσφοράς Comfort Therapy Pack 1 Τεμάχιο & Δώρο Cold Spray 150ml

Παγοκύστη/Θερμοφόρα σε Μορφή Ζελέ 11cm x 26cm & Ψυκτικό Σπρέι για τις Περιπτώσεις Τραυμάτων και Κακώσεων

Nexcare – ColdHot™ Gel Compress 2 in 1 Comfort (11cm x 26cm), 1 τμχ. για τη Φυσική Θεραπεία Ανακούφισης από τον Πόνο

H εφαρμογή του κρύου και του ζεστού είναι ένας φυσικός και σίγουρος τρόπος θεραπείας μικρών τραυμάτων και τον περιορισμό του οιδήματος.

Κρυοθεραπεία: Για περιπτώσεις ανακούφισης του πόνου σε φλεγμονές αρθρώσεων, ρευματισμούς, αρθριτικά, για ανακούφιση από πονοκέφαλο, μείωση ερεθισμών τσιμπημάτων, πίεσης και πυρετού ή και την προετοιμασία για εφαρμογή φαρμακευτικής αγωγής. Το ColdHot™ εξασφαλίζει ανακούφιση του πόνου, περιορισμό οιδήματος, μείωση δημιουργίας αιματωμάτων.

Θερμοθεραπεία: Για ανακούφιση από πόνους οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, περιαρθρίτιδας. Μυϊκές και αρθρικές ακαμψίες. Αποκατάσταση διαστρεμμάτων, θλάσεων κ.λ.π. Το ColdHot εξάσφαλίζει ανακούφιση του πόνου, τοπική αγγειοδιαστολή και χαλάρωση των μυών.

Η Κρυοθεραπεία και η Θερμοθεραπεία είναι ένας ιδανικός τρόπος στη μείωση του πόνου και στη γρήγορη αποκατάσταση του τραύματος. Για ένα εύκολο τρόπο Κρυοθεραπείας ή Θερμοθεραπείας χρησιμοποιήστε την παγοκύστη Θερμοφόρα 3M™ Nexcare™ ColdHot™,

Οι αξιόπιστες παγοκύστες/θερμοφόρες 3M Nexcare ColdHot™ σε μορφή ζελέ καταπραῢνουν τον πόνο με φυσική θεραπευτική δύναμη. Ανακουφίστε τον πόνο επιλέγοντας ψυχρό ή ζεστό επίθεμα.

Χρησιμοποιήστε τη ζεστή ως θερμοφόρα, για να μειώσετε την μυϊκή ένταση και να προκαλέσετε χαλάρωση των μυών στην πάσχουσα περιοχή, ή κρύα ως παγοκύστη, για να μειώσετε το οίδημα και τη φλεγμονή.

Χαρακτηριστικά:

Ακριβής άμεση θεραπεία.

Κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις, με προστατευτικό καλυμμα.

Απλή στη χρήση: Ζεσταίνετε την κομπρέσσα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε καυτό νερό, ή παγώστε τη στη συντήρηση του ψυγείου ή την κατάψυξη.

Διαθέσιμη σε μέγεθος

Maxi διαστάσεων 20cm x 30cm

Comfort διαστάσεων 11cm x 26cm -Προσοχή έχετε επιλέξει αυτό το μέγεθος-

Mini διαστάσεων  11cm x12 cm 

Η συσκευασία περιέχει 1 κομπρέσσα και 1 θήκη.

& Δώρο Cold Spray Ψυκτικό Σπρέι για τις Περιπτώσεις Τραυμάτων και Κακώσεων 150ml

 

Ψυκτικό Σπρέι δρα άμεσα στις περιπτώσεις τραυμάτων και κακώσεων

Εφαρμογή με ψεκασμό σε τραυματισμούς, μώλωπες. Δρα άμεσα προσφέροντας ανακούφιση, χάρη στη δημιουργία έντονου ψύχους.